Gezellig restaurant + frituur met woongedeelte

Handelspand voor € 270.000

Steenweg 176, 3890 Gingelom
Ref: spir3763
200m2 grondopp.
Bouwjaar: 1918

Omschrijving

Deze mooie open bebouwing is gelegen in het centrum van Gingelom. School, winkels en openbaar vervoer zijn op wandelafstand te bereiken. De woning bevat op het gelijkvloers het restaurant met de frituur en op de eerste verdieping het woongedeelte. Achter de woning stroomt nog een mooi beekje.

Verdieping -1

Kruipkelder 70 m² Kruipkelder bevindt zich onder het restaurantgedeelte en is toegankelijk vanaf de afwasplaats. Kruipkelder uitgerust met de stookolietank met een inhoud van 2200 liter.

Gelijkvloers

Afwasplaats 42 m² Zeer ruime afwasplaats waar ook de koelcel staat en met veel opbregrekken. Er is een dubbele afwasbak aanwezig en 2 diepvriezers. De vloer is betegeld. In de afwasplaats staat ook de cv installatie.
Frituur 17 m² In de frituurruimte zitten volgende zaken inbegrepen: koeltoog, friteuse, kassa, diepvries, frigo en ook een airco. De elektriciteitskast bevindt zich ook in de frituurruimte.
Keuken restaurant 16 m² Deze keuken is niet nieuw maar doet perfect dienst en werd steeds keurig onderhouden. In de keuken zijn 2 fornuizen aanwezig (1 met 6 vuren en andere met 4 vuren), waar 1 grote dampkap overhangt. Er is ook een airco aanwezig wat het altijd prettiger maakt om in een keuken te werken bij warme tempraturen.
Restaurant 70 m² Mooie ruimte waar zeker voldoende mensen kunnen plaatsnemen. Er is veel lichtinval met ook nog eens zowel spotjes in het plafond als lampen aan de muren. De vloer is betegeld. Er is ook een vestiaire ingebouwd waar een automatische parlofoon ingebouwd in is. Verder bevinden zich er ook nog alle tafels en stoelen, koffiemachine, frigo's en een tapinstallatie. Zowel het plafond als de 2 deuren bevatten materialen die bestemd zijn tegen brand.
Terras 62 m² Groot houten terras voor de woning waar de mensen van het restaurant eventueel kunnen plaatsnemen.

Verdieping 1

Living 49 m² De living bevindt zich op de eerste verdieping van de woning. De vloer is van vinyl en muren zijn geschilderd. Er is de mogelijkheid voor een keuken te bouwen, aansluitingen zijn voorzien. In de living staat ook nog extra stoelen en tafels die in het restaurant dienst kunnen doen.
Nachthal 8 m² Via een mooi afgewerkt trap van hout kom je terecht in de nachthal. In de nachthal is een handwasbakje aanwezig en bijkomend nog een warm/ koude aansluiting. De vloer is van vinyl. Via de nachthal kan je naar de 2 wc's, living en zolder begeven.
Wc1 3 m² Dit wc dient/ diende als het dames wc van het restaurant, de muren zijn betegeld en de wc heeft een afzuigsysteem. Er is de mogelijkheid om van dit wc een douchekamer te maken want de aansluitingen warm/ koud water zijn aanwezig.
Wc2 3 m² Dit wc dient/ diende als het heren wc. Net als het dames wc heeft het heren wc ook betegelde muren en een afzuigsysteem.

Verdieping 2

Zolder1 63 m² Toegankelijk via een klein zolderluikje vanaf de nachthal, strekt zich uit over de ganse eerste verdiep.
Bouwvergunning Ja
Woningen gebouwd voor 1962 dienen geacht vergund te zijn. 25/02/2003 Plaatsen terras
Recente bestemming Woongebied met landelijk karakter
Dagvaardingen Nee
Voorkooprecht Nee
Verkavelingsvergunning Nee
Effectief overstromingsgevoelig Ja
Mogelijk overstromingsgevoelig Ja
Afgebakend overstromingsgebied Nee
Afgebakende oeverzone Nee
Risicozone voor overstromingen Nee
Keukentype Gedeeltelijk Geïnstalleerd
Badkamer type Niet ingericht
Verwarming Stookolie
Beschrijving verwarming De friteuse en de 2 fornuizen in de keuken van het restaurant werken op gas, de rest werkt op stookolie.
Verwarmingsketel Individueel
Inhoud stookolietank (liter) 2200
Centrale verwarming ja
Bevloering Vloertegels op gelijkvloers en vinyl op de eerste verdieping.
Dubbelglas ja
Beglazing Dubbel glas
Ramentekst PVC ramen en elk raam heeft dubbele beglazing
Parlofoon ja
Bijkeuken ja
Aansluiting elektriciteit ja
Meter voor elektriciteit Individuele meter
Prijs € 270.000,00
Registratierechten en erelonen € 30.502,27
Ki € 674,00
Geïndexeerd Ki € 1.101,00
Overname gemene muur € 0,00
Vrij op onmiddellijk
Aantal parkeerplaatsen 1
Afstand tot winkels 100 m
Afstand tot school 1000 m
Bebouwing open
Bouwjaar 1918
Renovatiejaar 1996
Aantal wc's 2
Staat Op te frissen
Grond oppervlakte 200 m²
Bouw oppervlakte 138 m²
Oppervlakte Gelijkvloers 138 m²
Oppervlakte 1e verdieping 62 m²
Elektrisch keuringsattest Niet ingegeven

Panden in de buurt